Artboard 1icon_burger icon_checkmark_red icon_checkmark icon_cross icon_down icon_download icon_edit icon_exclamationbox icon_eye icon_facebook icon_heart icon_home icon_house icon_lock icon_magnify icon_papers icon_prize icon_quote icon_site-switchericon_star icon_studerende icon_trio icon_twitter icon_up
Menu

2017

15

maj

Teaterforestillingen Uledsaget på Mungo Park

STED

Mungo Park Teater

3450 Allerød

Tid

Kl. 18:45 - 21:30

TILMELDINGSFRIST

10. maj 2017

ARRANGØR

Socialpædagogerne Nordsjælland

Socialpædagogernes hovedfocus i kongresperioden 2016-2018 ligger på at skabe synlighed og anerkendelse af den socialpædagogiske faglighed og dens bidrag til at understøtte og udvikle mennesker, der i kortere eller længere tid har brug for det. Et af målene er bl.a. nye jobarenaer for socialpædagoger som f.eks. flygtningeområdet. Her arbejder i forvejen en del af vores medlemmer, men der opstår hele tiden nye opgaver, hvor den socialpædagogiske faglighed kan kvalificere og bidrage til opgaveløsningen.

Kreds Nordsjælland har på baggrund af ovenstående valgt at invitere vores medlemmer til Forestillingen ULEDSAGET som starter kl. 20, men kl.18.45 lægger Mungo Park foyer til ‘Flygtninge Fortæller’- Hør tre unge flygtninge fortælle deres historier. Om deres flugt og udfordringer. Om deres nuværende liv i Danmark – og om deres drømme for fremtiden. Der vil også være mulighed for at stille spørgsmål til dem.

ULEDSAGET er en forestilling om mennesker på flugt. Vi har talt med mænd, kvinder og børn, der har truffet det vanskelige valg at rejse fra deres hjem mod Europa. Vi har spurgt dem, hvad de kommer fra, hvad de rejser efter, og hvad de drømmer om. Vi har bedt dem om at fortælle deres historier.

Researchen er foretaget under ledelse af Khaterah Parwani, der har arbejdet med flygtninge i Danmark gennem 15 år. Forestillingen er skrevet og instrueret af Kamilla Wargo Brekling, der tidligere har skabt KVINDE KEND DIN KROP til Mungo Park.

Du kan læse mere på www.mungopark.dk/uledsaget.html