Artboard 1 no disagree x error
Skift site
Menu

2021

24

juni

Webinar for familieplejere om arbejdsskade

STED

Online

0

Tid

Kl. 10:00 - 11:00

TILMELDINGSFRIST

23. juni 2021

ARRANGØR

Socialpædagogerne

Syg af arbejdet som familieplejer? Som familieplejer er du omfattet af arbejdsskadeloven. Men er det en arbejdsskade, hvis et plejebarn bliver fjernet med dags varsel? Er det en arbejdsskade, hvis du kommer til skade, når du slår græs sammen med dit plejebarn? Hvilke tilbud har Socialpædagogerne om hjælp, når arbejdet som familieplejer bliver svært? Og hvad skal du være opmærksom på i forhold til dokumentation, hvis du er psykisk eller fysisk belastet i dit arbejde som familieplejer? Det og meget mere vil jurist i arbejdsskadeteamet Eva Schramm gøre os klogere på, når vi kommer omkring typiske arbejdsskader, muligheder for økonomisk erstatning og vigtig dokumentation for arbejdsskade. 

Har du spørgsmål?
Forud for webinaret har du mulighed for at sende en mail til ral@sl.dk med spørgsmål, du gerne vil have webinaret kommer omkring. 
 
Hvad er et webinar?
Et webinar er et live web seminar, hvor du online møder oplægsholder og andre deltagere. Undervejs kan du stille spørgsmål til oplægsholder/værten i en lukket chat-funktion.

Hvordan deltager jeg på et webinar?
Du deltager via en computer, tablet eller smartphone, der har adgang til Internettet. Lyd- og billedkvaliteten afhænger af, hvor god din internetforbindelse er. Inden webinaret sender vi dig en mail-indkaldelse med link til webinaret og information om, hvordan du får adgang.