Artboard 1 no disagree x error
Skift site
Menu

2021

20

april

Virtuelt AMR møde 20. april 2021

STED

Socialpædagogerne Midtsjælland
Jættevej 50, 1.tv.
4100 Ringsted

Tid

Kl. 09:00 - 14:00

TILMELDINGSFRIST

16. april 2021

ARRANGØR

Socialpædagogerne Midtsjælland

Grundet COVID19 kan vi desværre ikke afholde et traditionelt AMR-møde på kredskontoret i foråret 2021. Vi tilbyder i stedet et virtuelt AMR-oplæg - med to temaer!

Om formiddagen får I et oplæg ved Thomas Weyse, omhandlende ”Bekendtgørelsen om psykisk arbejdsmiljø”.

”Thomas har gennem mange år undervist i flere fagforbund, samtidig med, at han var tilsynsførende i Arbejdstilsynet. De seneste 3 år har han været rådgiver, oplægsholder og underviser på fuld tid.
Han er bl.a. i gang med at lave en pjece for FH om den nye bekendtgørelse, der skal have fokus på, hvordan man bruger bekendtgørelsen om psykisk arbejdsmiljø som tillidsvalgt.”

Efter frokost vil Faglig konsulent Louise Sølyst Lildholdt holde et oplæg om ”Arbejdsskader FAQ”


Vigtigt:
AMR mødet bliver streamet som webinar virtuelt, så det er vigtigt, at din mail passer til den enhed, du vil anvende. Du vil dagen inden mødet modtage et link. Linket vil blive sendt til den mail, som du har modtaget denne indbydelse på. Ønsker du linket sendt til en anden mailadresse, bedes du skrive det i bemærkningsfeltet, når du tilmelder dig – eller selv videresende linket til den ønskede mail.

Husk
En god virtuel oplevelse kræver, at du har et stabilt netværk og benytter nogle høretelefoner eller headset, så får du en bedre lydoplevelse.

Vi glæder os til at se dig i det virtuelle univers.