Artboard 1 no disagree x error
Skift site
Menu

2020

29

oktober

AFLYST - Under 30 år?: Hvad mangler du fra din fagforening?

STED

Socialpædagogerne
Brolæggerstræde 9
1211 København k

Tid

Kl. 10:00 - 15:30

TILMELDINGSFRIST

8. oktober 2020

ARRANGØR

Socialpædagogerne

OBS: Arrangementet er desværre aflyst på grund af den aktuelle situation med højt smittetryk i Københavnsområdet. Socialpædagogerne arbejder for at være en relevant og nærværende fagforening for alle medlemmer.
Vi ønsker, at de skal opleve værdi af medlemskabet. Både fagligt og socialt.
Tendensen er, at færre og færre unge melder sig ind i den traditionelle fagforening, og det oplever vi også hos Socialpædagogerne. Undersøgelser viser, at de unge gerne vil fællesskab og solidaritet, men vi mangler svar fra vores unge medlemmer på, hvorfor de meldte sig ind – og hvorfor andre ikke gør det. Hvad kan vi gøre for at blive en bedre fagforening for de unge, så de får lyst til at være en del af fællesskabet nu og i fremtiden?

Og vejen dertil vil vi rigtig gerne drøfte med unge medlemmer. Dem, det handler om, og dem der kender hverdagen og kan aflæse hvor og hvordan, Socialpædagogerne kan være relevante og nærværende.

Du inviteres hermed til møde i Medlemsrådet, hvis du er mellem 20 og 30 år, og du vil være med til at udvikle værdiskabende aktiviteter og indsatser for unge medlemmer hos Socialpædagogerne.

Medlemsrådet er et forum, hvor Socialpædagogerne lytter til medlemmernes viden, tester nye ideer og udvikler forbundets politik og tilbud. Det kræver ingen særlige forudsætninger at deltage på mødet – så længe du er medlem af Socialpædagogerne og er klar på byde ind med, hvad du mener, der skal til for at Socialpædagogerne er relevant og nærværende fagforening for unge.

Mødet foregår d. 29. oktober 2020 kl. 10-15.30 i Socialpædagogerne forbundshus, Brolæggerstræde 11, 1211 København K.

Vi dækker dine transportomkostninger til og fra København, og der vil være mad og drikke i løbet af dagen. Socialpædagogerne yder derudover lønrefusion til din arbejdsplads for din deltagelse på dagen.