Artboard 1 no disagree x error
Skift site
Menu

2020

3

december

Temaaften som webinar med Lotte Rubæk den 3. december 2020

STED

Socialpædagogerne Midtsjælland
Jættevej 50, 1.tv.
4100 Ringsted

Tid

Kl. 17:00 - 20:00

TILMELDINGSFRIST

1. december 2020

ARRANGØR

Socialpædagogerne Midtsjælland

Så er vi ved årets sidste temaaften. Vær med virtuelt, når Lotte Rubæk kommer og holder foredrag. 

Lotte Rubæk vil i dette foredrag give et indblik i nogle af nettets mørke sider, og pege på hvordan sårbare unge kan blive forstærket i en destruktiv adfærd via de fællesskaber, de opsøger på nettet. Hun vil beskrive de nye digitale selvskadeformer, hvor hun vil udfolde begreber som autotrollingselfbaiting og roasting. Lotte Rubæk vil desuden give et indblik i psykologien bag de unges digitale selvskade og den gevinst de unge kan opleve, når de udsætter sig selv for hetz eller mobning på nettet.

Lotte Rubæk er en af landets førende eksperter inden for selvskade-området, og hun har igennem de seneste 10 år gjort sig gældende både som forsker og som forfatter til adskillige artikler samt bogen ”Selvskadens Psykologi”. Derudover er hun aktiv debattør i medierne hvad angår unges selvskadende adfærd og digitale risikoadfærd, ligesom hun rådgiver medier, når de bringer historier om selvskade og spiseforstyrrelser.

Vigtigt:

Temaaftenen bliver streamet som webinar virtuelt, så det er vigtigt, at din mail passer til den enhed, du vil anvende. Du vil dagen inden temaaftenen modtage et link. Linket vil blive sendt til den mail, som du har modtaget denne indbydelse på. Ønsker du linket sendt til en anden mailadresse, bedes du skrive det i bemærkningsfeltet, når du tilmelder dig.

Vi glæder os til at se dig i det virtuelle univers.