Artboard 1 no disagree x error
Skift site
Menu

2021

26

august

Synlighedskampagne med fokus på TR – kick off møde

STED

Digitalt møde

0

Tid

Kl. 09:00 - 11:00

TILMELDINGSFRIST

12. august 2021

ARRANGØR

Socialpædagogerne

Vi skal være (ekstra) synlige - kick off møde den 26. august
Vi gentager succesen fra sidste år! Sæt X i kalenderen den 30. august til den 17. september 2021, for her løber en kampagne med TR som hovedperson af stablen i hele fagbevægelsen for 2. gang. Og vi håber, at du som tillidsrepræsentanter vil være med! Kampagnen har fokus på at øge de unges kendskab til TR og følelse af tryghed på arbejdspladsen.
TR har som ’hverdagens’ repræsentant for Socialpædagogerne en vigtig rolle for de unges oplevelse af, at Socialpædagogerne er synlige og bakker dem op. En TR der proaktivt viser interesse for kollegaens trivsel og gør opmærksom på rettigheder skaber tryghed og stærkere tilknytning til Socialpædagogerne. Alt dette vil vi gøre lidt ekstra af i kampagneperioden.

Indhold
På dette digitale kick off møde den 26. august 2021 kl. 09:00 får du inspiration til, hvordan du kan være (ekstra) synlig som TR under kampagnen og bidrage til, at særligt de yngre kollegaer får indblik i, hvad en tillidsrepræsentant er og hvordan de kan bruge deres fagforening. 
 
Værter
Runa Adriana Riis Larsen og Lærke Kamma Clausen fra forbundssekretariatet vil guide jer godt igennem kick off mødet.
 
Vi mødes digitalt på Zoom
Vi afvikler kick off mødet på Zoom. Ønsker du at deltage på en anden e-mailadresse end din TR-mail, må du meget gerne oplyse det ved tilmeldingen. Mødet åbner kl. 08:30, hvor der vil være mulighed for at få IT-support. Mere om det efter tilmeldingsfristen.
 
Det er frivilligt at deltage
Det er frivilligt at deltage i kick off mødet. Der ydes ikke lønrefusion for deltagelse, men du opfordres i stedet til at bruge din almindelige TR-tid. Har du ikke mulighed for at deltage i kick off mødet, kan du stadig deltag i kampagnen. Du kan fra 1. august finde inspiration og materialer på TR-portalen.

Spørgsmål
Spørgsmål til tilmelding kan stilles til Kursusadministrationen på kursustilmelding@sl.dk. Spørgsmål til programmet kan stilles til chefkonsulent Lærke Kamma Clausen på lkc@sl.dk / 20617847.