Artboard 1icon_burger icon_checkmark icon_checkmark_red icon_cross icon_down icon_download icon_edit icon_exclamationbox icon_eye icon_facebook icon_heart icon_home icon_house icon_lock icon_magnify icon_papers icon_prize icon_quote icon_site-switchericon_star icon_studerende icon_trio icon_twitter icon_up
Menu

2020

22

august

Stolt Socialpædagog København

STED

Forbundshuset
Brolæggerstræde 9
1211 København k

Tid

Kl. 10:00 - 16:00

TILMELDINGSFRIST

3. august 2020

ARRANGØR

Socialpædagogerne

#StoltSocialpædagog – styrk din gennemslagskraft som socialpædagog eller familieplejere
Er du socialpædagog eller familieplejer? Vil du gerne blive bedre til at fortælle om den store forskel du gør i dit daglige arbejde? Så vil vi gerne give dig værktøjerne og peptalken til, at du kan gøre en forskel og sætte dig selv og din faglighed mere i spil.

På læringsdagen #StoltSocialpædagog vil du blive inspireret af fortællinger fra fagligt aktive kollegaer, der på vidt forskellige måder gør en forskel for deres fag og forbund. Du vil afprøve konkrete værktøjer, som vil styrke din personlige fortælling og din faglige gennemslagskraft overfor kollegaer, ledelse og i offentligheden. Du vælger selv om du på læringsdagen vil arbejde med teknikker til at formidle dit budskab overfor et publikum eller dine evner til at tage del i debatten på sociale medier. I begge tilfælde er formålet at styrke din gennemslagskraft som socialpædagog eller familieplejer og give dig modet til at gøre din stemme gældende. 

Det forgår lørdag den 22. august fra kl. 10.00 - 16.00 i Socialpædagogernes forbundssekretariat, Brolæggerstræde 9, 1211 København K. (Alternativt afholdes arrangementet også i Aarhus den 12. september).

Pladserne bliver fordelt først til mølle, så tilmeld dig hurtigst muligt og senest den 3. august. Dagen er henvendt til dig, som ikke er tillidsrepræsentant eller har deltaget på Fagpolitisk Uddannelse. Deltagelse er gratis. Socialpædagogerne dækker din transport, men der er ikke mulighed for frikøb i forbindelse med din deltagelse.