Artboard 1 no disagree x error
Skift site
Menu

Online kursus i neuropædagogik (aftenhold) - VENTELISTE

26

okt

Sted

Online

Tid

26. oktober 2022 Kl .20:00 - 5. december 2022 Kl. 21:00

Arrangør

Socialpædagogerne

Tilmeldingsfrist

30. september 2022

Optaget

Online kursus i neuropædagogik (aftenhold) - VENTELISTE

Du kan stadig tilmelde dig ventelisten til kurset. Alle på ventelisten vil være de første til at få besked, når vi er klar med nye datoer og hold i foråret 2023. Alle på ventelisten vil desuden være de første, der får adgang til e-læringsdelen af kurset, når den er klar. 
Du tilmelder dig ventelisten ved at trykke på knappen 'Login for at tilmelde dig som medlem' her på tilmeldingssiden. Du skal have dit NEM-ID klar. Når du har tilmeldt dig, står du automatisk på venteliste.

I forbindelse med din tilmelding til Onlinekursus i neuropædagogik giver du samtidigt samtykke til, at vi videregiver visse persondata om dig til kursusudbyderen.
Når vi, som fagforbund, videregiver persondata om dig til kursusudbyderen, så indikerer dette selvfølgelig dit fagforeningsmæssige tilhørsforhold, hvilket er en såkaldt følsom personoplysning. For at kursusudbyderen kan gennemføre kurset er det dog nødvendigt at udbyderen modtager persondata om deltagerne. Samtidigt er vi, som fagforbund, interesserede i at køre statistik på de tilbudte kurser, således, at vi løbende kan tilbyde kurser med høj relevans. Der er tale om videregivelse af persondata om navn, e-mail, stilling og fagligt selskab.
Hvis du fortryder dit samtykke, har du ret til at trække samtykket tilbage ved at henvende dig til kursustilmelding@sl.dk eller ved at ringe på 72 48 60 30.
Der henvises i øvrigt til kursusudbyderens privatlivspolitik på Privatlivspolitik - Seminarer.


Socialpædagogerne udbyder nu som noget helt nyt et online kursus i neuropædagogik, gratis for dig som medlem. På kurset får du viden om hjernen, forståelse for anvendelse af neuropædagogik i teori og praksis, og neurofaglige redskaber, der kan styrke dit daglige arbejde med borgerne.

Kurset foregår online og består af tre e-læringsmoduler a en times varighed, som kan gennemføres, når det passer dig og tre livesessioner a en times varighed, som foregår:
 
Livesession 1: Onsdag den 26. oktober 2022, Kl. 20.00-21.00
Livesession 2: Torsdag den 17. november 2022, Kl. 20.00-21.00
Livesession 3: Mandag den 5. december 2022, Kl. 20.00-21.00

Du skal samlet afsætte 3x2 timer til at gennemføre kurset. Tilmeld dig kun kurset, hvis du ved, at du kan deltage i alle tre live-sessioner. Hvis ikke tidspunkterne passer dig, kan du tilmelde dig kurset til foråret 2023, hvor det udbydes igen. Der er et begrænset antal pladser, som fyldes op efter først-til-mølle-princippet. Herefter oprettes venteliste.

Det får du ud af at deltage:
På kurset får du viden om og indsigt i neuropædagogik, herunder:
  • Viden om hjernen, forskellige hjerneprocesser og deres betydning, når der er skader i hjernen. Dette kan medvirke til at nuancere din forståelse og nysgerrighed i forhold til de tilstande og intentioner, som ligger bag borgens adfærd.
  • En forståelse for anvendelse af neuropædagogik i teori og praksis, så du fremadrettet har forudsætningerne for at tænke kognitionspsykologisk i mødet med borgere med dysfunktioner i hjernen. Herudfra kan du opstille neuropædagogiske strategier med det formål at udvikle borgerens kompetencer og kompensere for borgerens vanskeligheder.
  • To konkrete neurofaglige redskaber: analysemodellen og forandringsmodellen, der hjælper dig med at omsætte neuropsykologisk viden til pædagogisk praksis, der understøtter den enkelte borgers livskvalitet og trivsel.
 
Sådan foregår det:
Kurset i neuropædagogik foregår 100% online. Det består af tre e-læringsmoduler á ca. en times varighed, og tre livesessioner, også á en times varighed. Altså skal du afsætte ca. 3x2 timer til at gennemføre hele kurset.
E-læringsmodulerne fremsendes tre uger før livesessionerne, og du kan tilgå dem fra computer eller tablet, når det passer dig. Den viden, du opnår gennem den e-læringsmodulet, er grundlaget for at kunne deltage aktivt på den efterfølgende livesession, hvor teorien sættes i praktisk kontekst.
Live-sessionerne foregår på Microsoft Teams.
Når du har gennemført e-læringsmodulerne og deltaget i livesessionerne, får du et kursusbevis tilsendt.
 
Undervisere:
Bente Juul, socialpædagog, PD i neuropsykologi, socialfaglig konsulent, supervisor og VISO-specialist
Susanne Bommelund, fysioterapeut, socialfaglig konsulent, supervisor og VISO-specialist
Begge tilknyttet Hjerneskadecenter Odense

Hvem kan deltage?
Kurset vil være relevant for dig, uanset om du arbejder med omsorgssvigtede børn og unge, voksne med dysfunktioner i hjernen, herunder med en medfødt eller erhvervet hjerneskader, mennesker med demens, psykiske lidelser, eller mennesker med udviklingshæmning. Du kan både deltage som studerende, nyuddannet og med mange års arbejdserfaring i bagagen.

Læs mere om kurset og find yderligere inspiration om neuropædagogik her www.sl.dk/fagligtkursus

Kurset er udviklet i samarbejde med seminarer.dk og er skræddersyet til medlemmer af Socialpædagogerne.

Online kursus i neuropædagogik (aftenhold) - VENTELISTE

Sted

Online

Tid

26. oktober 2022 Kl .20:00 - 5. december 2022 Kl. 21:00

Arrangør

Socialpædagogerne

Tilmeldingsfrist

30. september 2022

Optaget

Tilmelding til: Online kursus i neuropædagogik (aftenhold) - VENTELISTE