Artboard 1 no disagree x error
Skift site
Menu

Netværk for socialfaglige ledere - Infomøde kreds Midtsjælland

22

aug

Sted

Digitalt

Tid

22. august 2022 Kl. 16:00 - 17:00

Arrangør

Socialpædagogerne Midtsjælland

Tilmeldingsfrist

15. august 2022

Ledige pladser

Netværk for socialfaglige ledere - Infomøde kreds Midtsjælland

VIL DU VÆRE MED I ET NETVÆRK FOR SOCIALFAGLIGE LEDERE I KREDS MIDTSJÆLLAND? HØR MERE OM MULIGHEDERNE VED ET DIGITALT INFORMATIONSMØDE DEN 22.8 KL. 16-17
 
Vi ved, at der blandt ledere på det socialpædagogiske område kan være et ønske om at styrke netværket til andre ledere og opnå et fortroligt sparringsrum. Derfor har vi besluttet at afsøge interessen for at etablere en netværksgruppe for ledere i kreds Midtsjælland.  

Du kan markere din interesse og høre mere om mulighederne på det digitale møde den 22.8 kl. 16-17. På mødet får du mere information om, hvad du kan få ud af at deltage i et ledernetværk, samt hvordan og hvor ofte møderne vil finde sted. Du får også mulighed for at stille spørgsmål og komme med input til, hvordan et netværk vil kunne blive attraktivt for dig at deltage i. 

På baggrund af interesse og tilbagemeldinger vil en netværksgruppe efterfølgende blive etableret med henblik på at sammensætte deltagere, som har udfordringer, der umiddelbart ligner hinanden. 
 
Pia Sletbjerg Skov, chefkonsulent og netværksfacilitator hos Socialpædagogerne vil deltage på informationsmødet sammen med kredsformand i Socialpædagogerne Midtsjælland, Lene Kümpel. 
 
Om en kommende netværksgruppe for ledere

Netværksgruppen kan bestå af mellem 15 og 25 ledermedlemmer.

Deltage er gratis, og det er et professionelt faciliteret netværk, der kan bidrage til at udvikle dine faglige kompetencer, sikre nye indsigter til din organisation og tilbyde dig sparring på dine faglige og ledelsesmæssige udfordringer i et fortroligt rum. 

Netværket mødes 4-5 gange om året fra klokken 12.30 til 16.00. Hvert møde vil bestå af et tema samt en sparring/vidensdelingsdel. Gruppen arbejder med udgangspunkt i deltagernes egen viden og erfaringer. Der er ingen forberedelse til møderne, men vi forventer, at man som netværksdeltager er aktiv med sparring, input samt efterspørgsel på relevante emner og dilemmaer. 

Gruppens medlemmer beslutter selv de relevante temaer for gruppen baseret på aktuelle tendenser eller emner, som berører medlemmerne i deres professionelle hverdag.

Tilmeld dig til informationsmødet senest den 15. august.

Du vil få tilsendt et link til mødet, senest dagen før.

Netværk for socialfaglige ledere - Infomøde kreds Midtsjælland

Sted

Digitalt

Tid

22. august 2022 Kl. 16:00 - 17:00

Arrangør

Socialpædagogerne Midtsjælland

Tilmeldingsfrist

15. august 2022

Ledige pladser

Tilmelding til: Netværk for socialfaglige ledere - Infomøde kreds Midtsjælland