Artboard 1icon_burger icon_checkmark icon_checkmark_red icon_cross icon_down icon_download icon_edit icon_exclamationbox icon_eye icon_facebook icon_heart icon_home icon_house icon_lock icon_magnify icon_papers icon_prize icon_quote icon_site-switchericon_star icon_studerende icon_trio icon_twitter icon_up
Menu

2020

17

august

Medlemsmøde om OK21 i kreds Midtsjælland

STED

Socialpædagogerne Midtsjælland
Jættevej 50, 1.tv.
4100 Ringsted

Tid

Kl. 16:00 - 18:00

TILMELDINGSFRIST

10. august 2020

ARRANGØR

Socialpædagogerne Midtsjælland

Socialpædagogerne Kreds Midtsjælland afholder medlemsmøde vedr. OK21. Vi håber at du har tid og lyst til at deltage i debatten, og bidrage med dine input. 

Forbundsformand Benny Andersen deltager i medlemsmødet, og udtaler bl.a. følgende om OK21:

”De seneste uger har de offentlige fagforbund drøftet muligheden for at udskyde de kommende overenskomstforhandlinger, men nu ligger det klart: OK21 gennemføres planmæssigt.

Socialpædagogernes formand Benny Andersen havde foretrukket en forlængelse af den nuværende overenskomst, men står klar til forhandling i foråret.

- Vi er selvfølgelig klar til at forhandle, og mit vigtigste mål er at sikre medlemmerne det bedste overenskomstresultat – også i en krisesituation. Det bliver svært, men jeg kommer til at arbejde hårdt for at sikre medlemmernes realløn, siger Benny Andersen.”


Der serveres en vand og en sandwich i forbindelse med arrangementet.