Artboard 1icon_burger icon_checkmark icon_checkmark_red icon_cross icon_down icon_download icon_edit icon_exclamationbox icon_eye icon_facebook icon_heart icon_home icon_house icon_lock icon_magnify icon_papers icon_prize icon_quote icon_site-switchericon_star icon_studerende icon_trio icon_twitter icon_up
Menu

2020

16

september

Familieplejernes Dag

STED

Socialpædagogerne Midtsjælland
Jættevej 50, 1.tv.
4100 Ringsted

Tid

Kl. 09:00 - 13:00

TILMELDINGSFRIST

10. september 2020

ARRANGØR

Socialpædagogerne Midtsjælland

Bo Egeberg, fysioterapeut og osteopat kommer og holder et foredrag om, hvad osteopati kan bidrage med i forhold til børn og deres udvikling. 

Det er vigtigt for ham, at starte ud med at understrege, at rigtig meget af den behandling vi laver, ikke på nuværende tidspunkt er dokumenteret videnskabeligt, men der er en solid anatomisk eller fysiologisk forklaring på, hvorfor det må formodes at virke, og der er flere forskningsprojekter i gang for at dokumentere effekten af den behandling, vi laver.

Et barn kan have adskillige grunde til ikke at fungere optimalt. Forklaringen på hvad der går galt og hvorfor det går galt, kan beskrives i uendelige variationer, men kogt ned til det helt enkelte, består vi af 3 grunddele. Det neurologiske væv, organvæv og bindevæv. 

I mit virke, er det hovedsagelig de kropslige reaktioner på den fortid barnet har haft både i og udenfor livmoderen, der ligger til grund for min behandling. I mit oplæg, vil jeg komme ind på, hvad man kan være opmærksom på i forhold til at støtte barnets udvikling bedst muligt med et mere fysisk udgangspunkt og hvornår det kan være relevant at få en udredning af barnet hos en osteopat. 

Program:
09.00-09.30: Generalforsamling for medlemmer af SL
09.30-10.00: Morgenkaffe/te med brød til alle
10.00-13.00: Oplæg ved Bo Egeberg incl. pauser og frokost

Vi glæder os til at se dig