Artboard 1icon_burger icon_checkmark icon_checkmark_red icon_cross icon_down icon_download icon_edit icon_exclamationbox icon_eye icon_facebook icon_heart icon_home icon_house icon_lock icon_magnify icon_papers icon_prize icon_quote icon_site-switchericon_star icon_studerende icon_trio icon_twitter icon_up
Menu

2020

5

oktober

Fagligt Selskab - Konference 'Udvikling og trivsel i psykiatrien'

STED

Comwell Kolding
Skovbrynet 1
6000 Kolding

Tid

Kl. 10:00 - 16:00

TILMELDINGSFRIST

4. september 2020

ARRANGØR

Socialpædagogerne

PRIS MEDLEM

300 kr.

Socialpædagogers arbejde ændrer sig hele tiden. På denne konference identificerer vi nogle af de store forandringer og udfordringer, der sker på det socialpædagogiske arbejdsmarked i psykiatrien netop nu.

Du vil blandt andet opleve Rasmus Willigs foredrag om de strukturelle forandringer, der blandt andet har medført et pres på det psykiske arbejdsmiljø på mange socialpædagogiske arbejdspladser.
 
Derudover sætter vi fokus på nogle af de måder, vi kan passe på os selv i arbejdet – både individuelt og kollektivt. Det gælder f.eks., når Hanne Veje afholder en session om hensynsfulde og hensigtsmæssige tilgange og metoder i samarbejdet med borgere med psykisk sårbarhed, og når Rikke Høgsted afholder en session om belastningspsykologi, og hvordan vi forebygger både primær og sekundær traumatisering.

Som skrevet vil du om eftermiddagen have mulighed for at deltage i sessioner, som du kan læse mere om i programmet. Sessionerne vil blive afholdt i 2 runder. Du skal derfor sætte prioritering på hvilke workshops, du helst vil deltage i, når du tilmelder dig. Læs mere i programmet.

1. Håndtering og forebyggelse af konflikter, vold og trusler v/Hanne Veje
2. Belastningspsykologi v/Rikke Høgsted
3. Forandringer spørger ikke om lov v/Helen Eriksen

Hvis arbejdsgiveren skal betale, oplys da EAN nr. Ellers sender vi en faktura til din mailadresse umiddelbart før konferencen.

*Vi holder løbende øje med coronasituationen, og i tilfælde af aflysning refunderer vi din deltagerbetaling