Artboard 1icon_burger icon_checkmark icon_checkmark_red icon_cross icon_down icon_download icon_edit icon_exclamationbox icon_eye icon_facebook icon_heart icon_home icon_house icon_lock icon_magnify icon_papers icon_prize icon_quote icon_site-switchericon_star icon_studerende icon_trio icon_twitter icon_up
Menu

2020

20

januar

Fagligt Selskab - Konference 'MØDET - relationsarbejde i en neuropædagogisk ramme'

STED

Comwell Kolding
Skovbrynet 1
6000 Kolding

Tid

Kl. 09:30 - 15:30

TILMELDINGSFRIST

7. november 2019

ARRANGØR

Fagligt selskab om mennesker med kognitive og kommunikative funktionsnedsættelser

PRIS MEDLEM

200 kr.

Der er desværre ikke flere ledige pladser og der bliver ikke optaget flere på venteliste.

Husk at sætte prioritet på de workshops, du ønsker at deltage i - du kommer igennem 2 workshops i løbet af dagen.

Relationsarbejde er afgørende for at skabe motivation, mestring og livskvalitet hos borgere med kognitive og kommunikative funktionsnedsættelser. Den adfærd, vi ser, har altid en årsag eller et formål, og derfor er det vigtigt at møde borgerne netop der, hvor de befinder sig. Men hvad er et godt relationsarbejde, set i en neuropædagogisk ramme? Hvordan kan vi som socialpædagoger tilgå borgerne på en professionel måde? Og hvilke overvejelser skal vi have gjort os om hjernens funktion før, under og efter et møde med en borger?

Gennem en bred vifte af spændende oplæg og sessioner der introducerer til neuropædagogiske metoder, redskaber og forskning, vil vi sætte fokus på socialpædagogens rolle i relationen. Konferencen er målrettet medlemmer, der arbejder med mennesker med kognitive og kommunikative funktionsnedsættelser.

Tilmelding til konferencen er bindende.