Artboard 1icon_burger icon_checkmark icon_checkmark_red icon_cross icon_down icon_download icon_edit icon_exclamationbox icon_eye icon_facebook icon_heart icon_home icon_house icon_lock icon_magnify icon_papers icon_prize icon_quote icon_site-switchericon_star icon_studerende icon_trio icon_twitter icon_up
Menu

2020

7

september

Fagligt Selskab - Konference 'Fællesskaber på kanten'

STED

Comwell Middelfart
Karensmindevej 3
5500 Middelfart

Tid

Kl. 10:00 - 15:45

TILMELDINGSFRIST

7. august 2020

ARRANGØR

Socialpædagogerne

PRIS MEDLEM

300 kr.

Hent dokument

Program.pdf

Socialpædagogik er fællesskabets pædagogik. Deltagelse og inddragelse i fællesskaber er et af kendetegnene ved vores kernefaglighed, og det er netop det kendetegn, vi tager et fagligt dyk ned i på konferencen. Du vil blandt andet opleve Lars Benjaminsen fra VIVE fortælle om, hvordan hverdagen ser ud for mennesker på kanten af fællesskabet med udgangspunkt i de omfattende undersøgelser, han har været med til at lave på området.
Vi sætter også et særligt fokus på mennesker med dobbeltdiagnoser. Du vil opleve Søren Søberg Hansen dykke ned i sammenhængen mellem en psykiatrisk diagnose og et problematisk forbrug af rusmidler, samt hvilken rolle alternative og nye fællesskaber kan have for borgerens recovery.
Om eftermiddagen vil du desuden have mulighed for at deltage i sessioner, som du kan læse mere om i programmet. Sessioner vil blive afholdt i 2 runder. Du skal derfor sætte prioritering på hvilke workshops, du helst vil deltage i, når du tilmelder dig:

OBS! Vi glæder os over at kunne præsentere Sanne Poulsen fra Peer-netværket som ny oplægsholder, da Outsideren desværre har været nødsaget til at trække sig som oplægsholder grundet travlhed som følge af corona. Sanne Poulsen er uddannet pædagog, er tidligere peer-medarbejder, og i dag arbejder hun i Peer-netværket i en koordinerende rolle. Hendes oplæg handler om, hvordan samarbejdet med peers kan bruges til at hjælpe borgere ind i fællesskabet.

1. Hvordan motiverer man mennesker, som har mistet livsgnisten? v/Claus Valdemar Andersen
2. Recovery - i spændet mellem ensomhed og fællesskab v/Bengt Karlsson
3. Peer-netværket: Peers som en vej ind i fællesskabet v/ Sanne Poulsen. 

Hvis arbejdsgiveren skal betale, oplys da EAN nr. Ellers sender vi en faktura til din mailadresse umiddelbart før konferencen.

*Vi holder løbende øje med coronasituationen, og i tilfælde af aflysning refunderer vi din deltagerbetaling