Artboard 1icon_burger icon_checkmark icon_checkmark_red icon_cross icon_down icon_download icon_edit icon_exclamationbox icon_eye icon_facebook icon_heart icon_home icon_house icon_lock icon_magnify icon_papers icon_prize icon_quote icon_site-switchericon_star icon_studerende icon_trio icon_twitter icon_up
Menu

2020

16

januar

Egenomsorg i et neuropædagogisk perspektiv

STED

Socialpædagogerne Bornholm
Storegade 38
3700 Rønne

Tid

Kl. 16:30 - 20:00

TILMELDINGSFRIST

10. januar 2020

ARRANGØR

Socialpædagogerne Bornholm

Hvordan bliver vi opmærksom på omsorgen for os selv? Det vil dette medlemsmøde handle om. Hanne Veje vil holde oplæg om egenomsorg. Hanne er tidligere pædagogisk vejleder og VISO rådgiver under PsykologCompagniet. Hun er tidligere faglig leder og indehaver af StøtteCompagniet. 

Når vi som Socialpædagoger arbejder med børn, unge eller voksne, der fungerer anderledes end os selv, stiller det store krav til, at vi hele tiden er "på". Det kræver både forudsætninger, koncentration, øvelse og overskud at være fokuserede i arbejdet. Som Socialpædagoger skal vi kunne observere, håndtere, analysere, vurdere, agere og evaluere. At kunne oversætte borgerens henvendelser eller handlinger til at skabe en forståelse for deres egne tanker, følelser, motiver, som ikke er kendte for den professionelle.

Vi skal være fokuserede på arbejdet og være klar i hjernen. Det kan være svært at mærke efter, hvor mange kilometer grusvej vores hjerne har tilbagelagt i løbet af en arbejdsdag. Vi får desværre langt bedre og meget mere tydelige signaler eller advarsler fra vores ansigter, hænder og fødder, end vi gør fra vores hjerner. 

Kollegaer, der ikke er medlem af Socialpædagogerne Bornholm, fordi de er ansat på anden overenskomst, er også velkomne.