Artboard 1icon_burger icon_checkmark_red icon_checkmark icon_cross icon_down icon_download icon_edit icon_exclamationbox icon_eye icon_facebook icon_heart icon_home icon_house icon_lock icon_magnify icon_papers icon_prize icon_quote icon_site-switchericon_star icon_studerende icon_trio icon_twitter icon_up
Menu

2018

14

marts

"Familier med anden etnisk baggrund" - medlemsmøde med Tina Ammundsen

STED

Socialpædagogerne Midt- og Vestjylland
Birk Centerpark 4
7400 Herning

Tid

Kl. 16:30 - 19:30

TILMELDINGSFRIST

9. marts 2018

ARRANGØR

Socialpædagogerne Midt- og Vestjylland

 

Hvordan påvirker traumer og savn reaktioner og følelser i hverdagsliv i Danmark og dermed det samarbejde og den relation, man som socialpædagog bliver en del af i mødet med familien, børnene og de unge i integrationen eller familiebehandlingen. Hvad skal man som fagperson være særligt opmærksom på i forhold til eksempelvis sorg, høj aktivitet, manglende vitalitet, dissociation, aggression, søvn og angst.

Hvordan kan vi som fagpersoner omkring traumeramte voksne, børn og unge blive påvirket, og hvad kan man som fagperson gøre for at yde passende støtte og samtidig stille passende krav til den enkelte familie, det enkelte barn og den enkelte teenager i hverdagslivet.

Tina Ammundsen er uddannet socialpædagog fra Esbjerg Seminarium i 1991. Hun har i en årrække arbejdet med unge på døgninstitutioner, inden hun uddannede sig til familieterapeut. Har siden 1996 arbejdet med udsatte familier og de seneste 14 år med traumatiserede flygtningefamilier i et tværfagligt team. Hun er uddannet choktraumeterapeut og startede 1. januar 2017 sin egen praksis i traumebehandling.