Artboard 1 no disagree x error
Skift site
Menu

1. Din faglige tryghed skaber tryghed for andre

Hos socialpædagogerne skaber vi tryghed omkring dig og dit arbejdsliv, så du kan bruge din faglighed til at skabe tryghed for andre. Det kalder vi faglig tryghed.

Vi sørger for, at dine ansættelsesvilkår, din løn og pension er i orden. Som medlem får du også den bedste faglige og juridiske rådgivning om dit arbejdsliv, fordi vi forhandler din overenskomst og kender dine rettigheder. Og mister du jobbet, er du med vores fælles lønforsikring sikret 80% af din løn i et halvt år. Så slår det ikke bunden ud af din økonomi, hvis du bliver ledig. Desuden kan vores jobkonsulenter hjælpe dig videre. De kender dit fag og er i tæt kontakt med arbejdsgiverne.

Fordele, der giver tryghed:

Hjælp fra din tillidsrepræsentant og din lokale kreds.

Fælles lønforsikring inkluderet i medlemskabet. Mister du jobbet er du sikret 80% af din løn i 6 måneder af din ledighedsperiode. I kroner og øre er det ca. 4000 kr. pr. måned oven i dagpengene for en gennemsnitlig socialpædagogløn.

Løntjek. Vi sikrer at løn, tillæg og pension er korrekt.

Faglig og juridisk hjælp og rådgivning i forbindelse med dit arbejdsliv. Det gælder fx ved arbejdsskade, længere sygdom og
afskedigelse.

Jobkonsulenter, der kender dit fag og hjælper dig videre, hvis du mister jobbet.

Rådgivning om løn- og ansættelsesvilkår ved jobskifte.

Bliv medlem