Artboard 1icon_burger icon_checkmark icon_checkmark_red icon_cross icon_down icon_download icon_edit icon_exclamationbox icon_eye icon_facebook icon_heart icon_home icon_house icon_lock icon_magnify icon_papers icon_prize icon_quote icon_site-switchericon_star icon_studerende icon_trio icon_twitter icon_up
Menu

ABC for privatansatte

Find svar på ofte stillede spørgsmål om løn- og ansættelse, hvis du er ansat ved et privat opholdssted eller et privat botilbud.

Vi forsøger at give enkle svar på spørgsmål, der kan være komplicerede. Der kan være nuancer i det spørgsmål, som du ønsker svar på, som vi ikke har taget højde for i de svar, vi giver. 

  • Hvad gælder?
  • Hvilke rettigheder har jeg?
  • Hvad skal jeg være specielt opmærksom på?

Se "ABC for privatansatte" herunder.

Vi har også samlet spørgsmålene i en håndbog for privatansatte, du nemt kan printe: 
Håndbog for ansatte ved private opholdssteder og private botilbud (pdf)

Hvis du ønsker svar på mere komplicerede spørgsmål, kan du kontakte den lokale kreds eller tage en snak med din tillidsrepræsentant.

Har du mod på at fordybe dig mere i emnerne, kan du finde lov om ansættelsesbeviser, funktionærloven, barselsloven og de øvrige love, der er gældende i Faglig Håndbog. Her vil du også kunne finde de overenskomster, der normalt er gældende på området.