Artboard 1icon_burger icon_checkmark_red icon_checkmark icon_cross icon_down icon_download icon_edit icon_exclamationbox icon_eye icon_facebook icon_heart icon_home icon_house icon_lock icon_magnify icon_papers icon_prize icon_quote icon_site-switchericon_star icon_studerende icon_trio icon_twitter icon_up
Menu

Offentlig Ledelse

Som leder eller mellemleder og medlem af Socialpædagogerne, får du automatisk Ledermagasinet Offentlig Ledelse tilsendt med posten.

Offentlig Ledelse udkommer fire gange om året og sendes direkte til ledere og mellemledere. Magasinet udgives af Socialpædagogernes ledersektion i samarbejde med HK Kommunal og Socialrådgiverne og har bl.a. fokus på ledelsesfaglighed, forskning og det sidste nye indenfor offentlig ledelse.

Offentlig Ledelse har også sin egen hjemmeside, hvor du kan finde tidligere udgivelser og downloade bladet. Desuden udgiver Offentlig Ledelse sit eget nyhedsbrev, der udkommer en gang om måneden. Redaktionsgruppen bag Offentlig Ledelse består af lederkonsulenter fra Socialpædagogerne, HK Kommunal og Socialrådgiverne. Indholdet i Offentlig Ledelse tilrettelægges i tæt samarbejde med ledersektionerne fra de tre organisationer.

Både magasinet Offentlig Ledelse og nyhedsbrevet Offentlig Ledelse bliver sendt til dig på baggrund af de  adresse- og mailoplysninger, som vi har registret i vores medlemssystem. Modtager du ikke Offentlig Ledelse eller nyhedsbrevet, kan det skyldes, at vi ikke har din korrekte adresse eller mail. Send en mail til medlem@sl.dk, så vi kan få rettet dine oplysninger.

Har du et forslag til en interessant artikel eller et tema, som du synes, vi skal tage op i Offentlig Ledelse, kan du skrive til redaktionen@offentligledelse.dk eller til chefkonsulent Kjeld Sandahl Skov

Du finder Offentlig Ledelse’s hjemmeside her