Artboard 1icon_burger icon_checkmark icon_checkmark_red icon_cross icon_down icon_download icon_edit icon_exclamationbox icon_eye icon_facebook icon_heart icon_home icon_house icon_lock icon_magnify icon_papers icon_prize icon_quote icon_site-switchericon_star icon_studerende icon_trio icon_twitter icon_up
Menu

Ledernes arbejdsmiljø

Ny arbejdsmiljøundersøgelse blandt Socialpædagogernes ledere og mellemledere viser, at de overordnet har et godt psykisk arbejdsmiljø, men der er plads til forbedringer. Stress, omstruktureringer og manglende balance mellem krav og ressourcer er blot nogle af udfordringerne.

Socialpædagogerne har i februar/marts 2020 gennemført en undersøgelse blandt medlemmer af forbundets ledersektion. Formålet med undersøgelsen er dels at kortlægge socialpædagogiske ledere og mellemlederes arbejdsmiljø, herunder undersøge hvilke faktorer der påvirker arbejdsmiljøet – og dels undersøge, om der er sket en udvikling siden seneste arbejdsmiljøundersøgelse blandt Socialpædagogernes ledere og mellemledere i 2017.

Download pdf (gratis)