Artboard 1icon_burger icon_checkmark icon_checkmark_red icon_cross icon_down icon_download icon_edit icon_exclamationbox icon_eye icon_facebook icon_heart icon_home icon_house icon_lock icon_magnify icon_papers icon_prize icon_quote icon_site-switchericon_star icon_studerende icon_trio icon_twitter icon_up
Menu

Gratis krisehjælp

Socialpædagogerne tilbyder gratis krisehjælp til vores familieplejere hos Falck Healthcare.

Få krisehjælp af psykolog

Socialpædagogerne har en aftale med Falck Healthcare om at tilbyde gratis krisehjælp til vores familieplejere. Krisehjælpen fås hos en psykolog. Hvis du kommer ud for en alvorlig hændelse som for eksempel vold, trusler, ulykke, sygdom, eller hvis du står i en krise, hvor hverken fagforening, kommune eller netværk er de rette at tale med, har du mulighed for at bruge Falck Healthcares rådgivningscenter.

Læs mere: Falck healtcare

Plejemor fik krisehjælp efter trussel fra plejebarn

Anne Mette Nielsen har været familieplejer siden 2009. Hun er medlem af Socialpædagogerne og har i forbindelse med en trusselsag modtaget gratis krisehjælp af en psykolog. Det hjalp hende til at se, at hun havde handlet hensigtsmæssigt og konfliktnedtrappende, men at det ikke altid kan lykkes at hjælpe og rede andre, fortæller hun. 

Du skal være fuldtidsmedlem

Det er en forudsætning, at du er fuldt medlem (dvs. ikke familieplejer som bierhverv), og at hændelsen, du søger hjælp til, opstod under dit medlemskab, hvis du skal gøre brug af ordningen.