Artboard 1 no disagree x error
Skift site
Menu

Få gratis medlemskab i 3 måneder og nyd adgangen til fordelene

Meld dig ind i Socialpædagogerne i dag og få 3 måneders gratis prøvemedlemskab. Ring på 7248 6030. Som medlem kan du blandt andet få hjælp og rådgivning omkring din ansættelse som plejefamilie, fagligt netværk og kontante medlemsfordele.

Du får 3 måneders medlemskab i fagforeningen Socialpædagogerne for 0 kr.

Hvis du også melder dig ind i vores a-kasse, får du adgang til vores kollektive lønforsikring, og det koster kun 46 kr.

Bliv medlem ved at ringe på tlf.: 7248 6030, så hjælper vi dig hurtigt og nemt med at blive meldt ind.

Rammerne for et gratis medlemskab

De 3 måneder gratis prøvemedlemsskab af Socialpædagogerne gælder alle som arbejder indenfor plejefamilieområdet. Bemærk dog, at tilbuddet kun gælder nye medlemmer. Tilbuddet kan benyttes frem til d. 31. december 2021. Prøvemedlemskabet er på almindelige vilkår

Når det gratis medlemskab slutter

Efter du har været prøvemedlem i 3 måneder, opkræves du almindeligt kontingent. Du skal ikke foretage dig noget medmindre du ønsker udmeldelse. Vi ændrer automatisk dit medlemskab til at overgå til et betalende medlemskab når din prøvemedlemskabsperiode udløber.

Se mere her.

Skulle du ikke have lyst til at forsætte medlemskabet, kan du uden omkostning melde dig ud, når prøveperioden slutter på tlf. 7248 6030.

Hvorfor skal du være medlem?

Socialpædagogerne er til for alle plejefamilier uanset uddannelsesbaggrund. Vi kæmper politisk for at skabe bedre vilkår for alle plejefamilier i hele landet, og desto flere vi er i fællesskabet – jo stærkere står vi. Som familieplejer hos Socialpædagogerne tilbydes du også at være en del af et fagligt fællesskab, et sikkerhedsnet, og der er mulighed for faglig udvikling gennem temadage og kurser. Du kan også få hjælp og rådgivning omkring ansættelsesretlige forhold.

SÅDAN KAN DU BRUGE OS

  • Lønforsikring, som dækker 80 % af din løn i op til 6 måneder, når du er medlem af Socialpædagogerne og Socialpædagogernes a-kasse.
  • Rådgivning til samarbejdet med kommunen.
  • Rådgivning til ansættelse og løn.
  • Rådgivning til arbejdet som familieplejer.
  • Gratis arbejdsskade- og krisehjælp
  • Fagforeningsfradrag: Du kan trække 6000 kr. årligt af dit kontingent fra i skat.

Ring mig op

Jeg vil gerne ringes op angående indmeldelsen.