Artboard 1 no disagree x error
Skift site
Menu

Fagligt fællesskab for plejefamilier

Mød andre familieplejere til vores årlige landskonference, deltag i lokale arrangementer og vær med i det faglige selskab om udsatte børn og unge.

Socialpædagogerne tilbyder faglige fællesskaber, hvor du kan møde andre familieplejere og få faglig inspiration til dit arbejde. Når man arbejder alene, er det ekstra vigtigt at have et netværk af faglige sparringspartnere og ligestillede, som man kan trække på.

Som familieplejer bliver du automatisk medlem af vores Faglige selskab om udsatte børn og unge.

Du bliver samtidig del af et større fagligt fællesskab med 39.000 andre, der arbejder på det socialpædagogiske område.

Arrangementer og faglig udvikling
Lokalt holder vi arrangementer og café-møder i kredsene. 1. september fejrer vi familieplejernes dag landet over. Det vil typisk være en temadag med en kendt oplægsholder og et relevant emne.

Derudover holder vi en landsdækkende familieplejekonference en gang om året, hvor familieplejere fra hele landet udveksler erfaringer og bliver inspireret af den nyeste faglige viden på området.

Indholdet på vores arrangementer spænder fra pædagogiske og psykologiske emner til viden om tavshedspligt, underretningspligt mv.

Familieplejerne har deres eget nyhedsbrev, som holder dig ajour med, hvad der sker på området. Fra praktiske informationer om fx beskatning af lommepenge og tøjpenge, forsikring mv. til orientering om relevante kurser og arrangementer.

Du får også automatisk vores fagblad Socialpædagogen, vores digitale nyhedsbrev og øvrige medlemstilbud.

 

Hvad glæder du dig mest til her på konferencen?

- Jeg elsker at være her! Jeg har været med gennem alle årene, det er 18. gang. Jeg elsker at sparre med andre familieplejere og hygge mig med mine kolleger over middagen. Og så lærer jeg nyt, selvom jeg er så gammel i gårde. Fx var det rigtig interessant at høre om Lær for livet.

Signe Welding, familieplejer. Deltog på landskonferencen 2018