Artboard 1 no disagree x error
Skift site
Menu

Danmarksturné: Hvad er et værdigt liv?

Socialpædagogerne og Danske Handicaporganisationer inviterer til dilemmadebat med Mads Steffensen. Afholdelsen for turnéen udsættes på grund af coronavirus.

Obs!
`

Udsat pga. coronavirus

Vi ser os desværre nødsaget til at flytte dilemmaturnéen, ”Hvad er et værdigt liv”, af hensyn til den del af publikum, der er i særlig risiko for Corona-virus.

`

Afventer nye datoer

Datoer for de nye arrangementer er endnu ikke fastlagt, men vil blive meldt ud, når de er på plads.

Hvad er et værdigt liv?

Alle mennesker skal have et godt og meningsfyldt liv. Men manglende fodfæste i eget liv kan gøre det svært: For nogle mennesker er det fysiske eller psykiske handicaps, mens det for andre kan handle om at have det svært i livet på grund af livsvilkår eller livsbegivenheder. Oveni kan deres mulighed for at få fast livsgrund under fødderne være afhængig af politiske beslutninger, budgetter og tilbud.

Så hvordan kan de få det liv, de ønsker sig?  Og hvad med dem, der arbejder med området – hvordan skal de navigere?

Det vil Socialpædagogerne og Danske Handicaporganisationer gerne sætte fokus på. Derfor inviterer vi til debatter rundt omkring i Danmark.

Debatterne tager udgangspunkt i de dilemmaer, der opstår, når man skal få kvalitet, behov og økonomi til at hænge sammen. Målet er at skabe levende debat, hvor alle kan blande sig. Til at styre slagets gang har vi Mads Steffensen, som er kendt fra radioprogrammet ’Mads & Monopolet’ på P4.

Undervejs vil der være korte inspirationstaler, fællesspisning og snak på forsamlingshus-manér. Kom og spis, lyt og få en snak om emner, som vedkommer os alle.

Arrangementet er gratis og tag gerne en ven, kollega eller et familiemedlem med. 

Datoer og steder:

  • 18. marts Nordfyns Efterskole, Søndersø
  • 23. marts Bruunshåb Forsamlingshus, Viborg
  • 30. marts Vejgaardhallen, Aalborg
  • 14. april Hotel Falster, Nykøbing Falster
  • 20. april Stranden Forsamlingshus, Brøndby Strand