Artboard 1 no disagree x error
Skift site
Menu

Læringsdagen #StoltSocialpædagog

#StoltSocialpædagog – styrk din gennemslagskraft som socialpædagog eller familieplejer

Er du socialpædagog eller familieplejer? Vil du gerne blive bedre til at fortælle om den store forskel du gør i dit daglige arbejde? Så vil vi gerne give dig værktøjerne og peptalken til, at du kan gøre en forskel og sætte dig selv og din faglighed mere i spil.

På læringsdagen #StoltSocialpædagog vil du blive inspireret af fortællinger fra fagligt aktive kollegaer, der på vidt forskellige måder gør en forskel for deres fag og forbund. Du vil afprøve konkrete værktøjer, som vil styrke din personlige fortælling og din faglige gennemslagskraft overfor kollegaer, ledelse og i offentligheden. Du vælger selv om du på læringsdagen vil arbejde med teknikker til at formidle dit budskab overfor et publikum eller dine evner til at tage del i debatten på sociale medier. I begge tilfælde er formålet at styrke din gennemslagskraft som socialpædagog eller familieplejer og give dig modet til at gøre din stemme gældende.  

Læringsdagen afholdes to forskellige steder i landet. Du kan vælge mellem at deltage den 22. august i København eller den 12. september i Middelfart. Begge dage er lørdage fra kl. 10.00–16.00.

Pladserne bliver fordelt først til mølle, så tilmeld dig hurtigst muligt. Dagen er henvendt til dig, som ikke er tillidsrepræsentant eller har deltaget på Fagpolitisk Uddannelse. Deltagelse er gratis. Socialpædagogerne dækker din transport, men der er ikke mulighed for frikøb i forbindelse med din deltagelse.

Tilmeld dig læringsdag i Middelfart her

Tilmeld dig læringsdag i København her