Artboard 1icon_burger icon_checkmark_red icon_checkmark icon_cross icon_down icon_download icon_edit icon_exclamationbox icon_eye icon_facebook icon_heart icon_home icon_house icon_lock icon_magnify icon_papers icon_prize icon_quote icon_site-switchericon_star icon_studerende icon_trio icon_twitter icon_up
Menu

Praktikvejledning

Den nye specialiserede pædagoguddannelse er en kæmpe sejr for den socialpædagogiske faglighed og en fremadrettet sikring af professionen. Samtidig stiller det krav om flere praktikpladser inden for det social- og specialpædagogiske område.

Til praktiksteder og praktikvejledere

Den nye specialiserede pædagoguddannelse er en kæmpe sejr for den socialpædagogiske faglighed og en fremadrettet sikring af professionen. Samtidig stiller det krav om flere praktikpladser inden for det social- og specialpædagogiske område. Uden et dækkende praktikudbud mister de studerende et uvurderligt indhold i deres uddannelsesforløb. Med andre ord er der altså brug for dig og din arbejdsplads. Hvis din arbejdsplads kunne overveje at blive praktiksted, kan du finde mere information i pjecen Tør du blive praktiksted (pdf)