Artboard 1 no disagree x error
Skift site
Menu

PlusKort

Når du bliver medlem af Socialpædagogerne, får du et PlusKort. Kortet giver adgang til rabatter og fordele i over 1.300 butikker og webshops.

Om PlusKort

Som medlem af Socialpædagogerne modtager du automatisk et PlusKort, som sendes med posten inden for den første måned efter indmeldelse.

PlusKort er et rabat- og fordelskort, hvor du som medlem kan få kontant rabat, når du handler.

Med PlusKort i hånden – enten fysisk eller på mobilen, har du adgang til fordele og rabatter i mere end 1.300 butikker og webshops i hele landet.

Sådan opnår du rabatten

Handler du i en butik, skal du blot vise dit Pluskort enten fysisk eller på mobilen for at få rabat.

Ved online køb skal du gå ind på pluskort.dk eller via app’en for at få adgang til de mange rabatkoder og unikke links.

Spørgsmål til PlusKort vedr. rabatter og medlemskort skal viderestilles til PlusKortets kundeservice på tlf. 70 10 20 60 (åben i hverdage fra 9-16).

PlusKort App

Henter du PlusKort app’en til din mobil, har du altid dit PlusKort lige ved hånden, overblikket over alle rabataftaler nær dig, samt info om nye rabatter og spændende events. Med app'en har du dit PlusKort digitalt, og det fungerer på samme måde som det fysiske kort.

Første gang du benytter app’en, skal du logge ind med NemID. Du kan hente PlusKort app’en i Google Play eller App store.

Du kan også sende en SMS med teksten ’KORT’ til 1999, så modtager du et link til download af app’en. Det koster alm. sms-takst.