Artboard 1 no disagree x error
Skift site
Menu

PlusKort

Når du bliver medlem af Socialpædagogerne, får du et PlusKort. Kortet giver adgang til rabatter og fordele i over 1.300 butikker og webshops.

Om PlusKort

Som medlem af Socialpædagogerne modtager du automatisk et PlusKort. I 2024 går PlusKort digitalt. Det betyder, at du som nyt medlem ikke længere vil modtage et fysisk kort, men nu kan finde dit PlusKort via PlusKort appen, som du kan downloade til din smartphone.

PlusKort er et rabat- og fordelskort, hvor du som medlem kan få kontant rabat, når du handler.

Med PlusKort i hånden – enten fysisk eller på mobilen, har du adgang til fordele og rabatter i mere end 1.300 butikker og webshops i hele landet.

Sådan opnår du rabatten

Handler du i en butik, skal du blot vise dit Pluskort enten fysisk eller på mobilen for at få rabat.

Ved online køb skal du gå ind på pluskort.dk eller via app’en for at få adgang til de mange rabatkoder og unikke links.

Spørgsmål til PlusKort vedr. rabatter og medlemskort skal viderestilles til PlusKortets kundeservice på tlf. 70 10 20 60 (åben i hverdage fra 9-16).

PlusKort App

For at komme i gang med at bruge dine rabatter, skal du hente PlusKort app’en til din smartphone. Du finder appen dér, hvor du plejer at hente apps til din telefon. Med appen på din smartphone, har du altid dit PlusKort ved hånden, overblikket over alle rabataftaler nær dig samt information om nye rabatter og ekstra gode tilbud.

Første gang du benytter appen, skal du logge ind med MitID og oprette en brugerprofil.

Du kan også sende en SMS med teksten ’KORT’ til 1999, så modtager du et link til download af app’en. Det koster alm. sms-takst.

Spørgsmål om PlusKort kan rettes til Fagbevægelsens Fordelsprogram på telefon 70 10 20 60 eller via mail på info@pluskort.dk.

 

 
Du skal acceptere marketing-cookies for at se denne video.