Artboard 1icon_burger icon_checkmark icon_checkmark_red icon_cross icon_down icon_download icon_edit icon_exclamationbox icon_eye icon_facebook icon_heart icon_home icon_house icon_lock icon_magnify icon_papers icon_prize icon_quote icon_site-switchericon_star icon_studerende icon_trio icon_twitter icon_up
Menu

Personlig fremmøde i a-kassen

Sådan kontakter du din a-kasse ved personligt fremmøde eller pr. mail og telefon.

Du er altid velkommen til kontakte din jobkonsulent i din kreds for en personlig samtale om jobmuligheder og jobsøgning i dit lokalområde – se kontaktoplysninger.

Servicefladen til a-kassens sagsbehandlere, som varetager udbetaling af dagpenge og feriedagpenge, baserer sig primært på telefonservice og mailkontakt. Hvis du og ønsker et møde med en af a-kassens sagsbehandlere, har du mulighed for at aftale at komme ind på kredskontoret i Østjylland eller i Forbundshuset i København.

Det er vigtigt, at du forinden kontakter a-kassen på 7248 6010 (se åbningstider nederst på siden) for en aftale, sådan at du kan være sikker på, at der er en sagsbehandler som har mulighed for at tage sig af din henvendelse.