Artboard 1icon_burger icon_checkmark_red icon_checkmark icon_cross icon_down icon_download icon_edit icon_exclamationbox icon_eye icon_facebook icon_heart icon_home icon_house icon_lock icon_magnify icon_papers icon_prize icon_quote icon_site-switchericon_star icon_studerende icon_trio icon_twitter icon_up
Menu

Job- og Karriererådgivning

Er tilbud til dig, der er medlem af forbundet og ønsker en individuel og professionel sparring omkring karriere, arbejdsliv og kompetenceudvikling.

Måske oplever du det som en udfordring at drøfte spørgsmål med andre om din nuværende jobsituation og hvad du gerne vil med dit arbejdsliv fremover? Vi giver dig muligheden for at få en fortrolig dialog med vores rådgivningsteam. Du og dine ønsker om job og karriere vil være centrum for samtalen.

Dit udgangspunkt for samtalen kunne fx være:

  • Jeg har i flere år arbejdet indenfor et bestemt område og har lyst til at prøve noget nyt - dog uden at vide konkret hvad, eller om jeg er parat til det
  • Jeg ønsker at dygtiggøre mig yderligere, i hvilken retning bør jeg gå? og på hvilket niveau?
  • Jeg ønsker at få afdækket mulighederne for at skifte jobspor og erhverv

Personlig sparring
Socialpædagogernes Job- og Karriererådgivning står til din rådighed for telefonisk sparring i centrets åbningstid. Vælger du at benytte dig at dette tilbud, kan du forvente engagerede konsulenter, der giver dig en professionel tilgang til dine overvejelser om job, arbejdsliv og karrieremuligheder. Alle samtaler er fortrolige og der foretages ingen registreringer eller videregivelse af din henvendelse. Tilbuddet er gratis for medlemmer af Socialpædagogernes Landsforbund.

Job- og Karriererådgivningen er åben om mandagen fra kl. 14 til 17. 

Ring på telefon 7248 6060.

Gratis personlig sparring

Socialpædagogernes Job- og Karriererådgivning står til din rådighed for telefonisk sparring i centrets åbningstid. Vælger du at benytte dig at dette tilbud, kan du forvente engagerede konsulenter, der giver dig en professionel tilgang til dine overvejelser om job, arbejdsliv og karrieremuligheder. Alle samtaler er fortrolige og der foretages ingen registreringer eller videregivelse af din henvendelse. Tilbuddet er gratis for medlemmer hos Socialpædagogerne.

Obs!

Ring til os

Job- og Karriererådgivningen er åben om mandagen fra kl. 14 til 17. 

Ring på telefon 7248 6060.

Job- og Karriererådgivning