Artboard 1icon_burger icon_checkmark icon_checkmark_red icon_cross icon_down icon_download icon_edit icon_exclamationbox icon_eye icon_facebook icon_heart icon_home icon_house icon_lock icon_magnify icon_papers icon_prize icon_quote icon_star icon_studerende icon_trio icon_twitter icon_up
Menu

Audiologopæd/tale-høre konsulent søges til barselsvikariat

Lyngby-Taarbæk. Ansøgningsfrist: 5. april 2017

Jobbet

Vi søger en audiologopæd/talehøre-konsulent til barselsvikariat på ca. 13 måneder.

Vi arbejder i teams: lærere, pædagoger og pædagogiske medhjælpere. Hvor vi tilknytter tale/høre konsulenter, fysio- og ergoterapeut, og psykolog. Vi arbejder med at inkludere den enkelte elev i det sociale og faglige fællesskab. Du har ansvaret for eleverne kommunikative udvikling. Vi arbejder med totalkommunikation og inddrager alle hjælpemiddel, så som PCS symboler, piktogrammer, Tegn til Tale, tegnsprog (visuelt og taktilt), talemaskiner mm.

Det er vigtigt for os at vi hele tiden følger med i hvad der sker på kommunikationsområdet og forholder os til nye teknologier, forskning med mere, i forhold til elevernes hverdag.

LP modellen bruger vi til at arbejde systemisk med eleverne. I jobbet indgår plejeopgaver og personlig hjælp. Eleverne har alle et bevægelseshandicap, primært CP, kombineret med enten specifikke eller generelle indlæringsvanskeligheder.

Geelsgårdskolen er en Regional specialskole, vi optager elever mellem 6 og 25 år.

Du kan læse mere om os på vores hjemmeside som du finder på: www.geelsgaardskolen.dk Skolen er organiseret som et helhedstilbud, hvor undervisning, socialpædagogik og fysio- og ergoterapi tilrettelægges i et tværfagligt samarbejde.

Vi søger en audiologopæd/talehøre-konsulent som

  • Kan arbejde struktureret med den enkelte elev og det eleven har brug for
  • Kan indgå i/tage ansvar for samarbejde omkring kommunikationen til eleverne
  • Som udvikler kommunikationstilbud og metoder i relation til elevernes problemstillinger
  • Har stort engagement og godt humør
  • Har interesse i at arbejde tæt med flere tværfaglige team
  • Har evne til at takle perioder med stort arbejdspres
  • Har evne til at samarbejde omkring udviklingen af pædagogiske metoder i relation til elevernes problemstillinger
  • Har lyst, vilje og evne til samarbejde og vejledning af forældre
  • Har evne og vilje til at sikre den nødvendige, lovpligtige og optimale skriftlighed omkring eleven i undervisningsplan, individuel handleplan m.m.

Vi tilbyder

En spændende og dynamisk arbejdsplads, hvor du har gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Du kommer til at samarbejde og sparre med engagerede og positive kollegaer. Du er omgivet af glade børn hvis læring og trivsel prioriteres højt.

Ansættelse

Vi søger en uddannet audiologopæd eller talehøre-konsulent i et barselsvikariat hurtigst muligt eller fra 1.6.2017 for en periode på ca. 13 måneder. Stillingen er på 37 timer. Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og Danmarks Lærerforening. Aflønning sker desuden iht. overenskomsten samt principper for ny løn. Ønsker du yderligere oplysninger om stillingerne eller afdelingen, kan du kontakte afdelingsleder Christine Enø Helmudt på tlf. 45 11 40 21 eller på mobiltlf. 24842945.

Ansøgning m.m.

Ansøgningsfrist: 5. april 2017. Ansøgning sker ved at up-loade din ansøgning med bilag, til vores elektroniske ansøgningssystem:

https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=342&ProjectId=204716&DepartmentId=12105&SkipAdvertisement=true

Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 20. april. 2017 mellem kl. 9.00 og 14.00.

Geelsgårdskolen
Kongevejen 252
2830 Virum