Artboard 1icon_burger icon_checkmark_red icon_checkmark icon_cross icon_down icon_download icon_edit icon_exclamationbox icon_eye icon_facebook icon_heart icon_home icon_house icon_lock icon_magnify icon_papers icon_prize icon_quote icon_site-switchericon_star icon_studerende icon_trio icon_twitter icon_up
Menu

2017

2

november

Medlemsmøde om voksenansvarsloven

STED

Kreds Storstrøm
Kæpgårdsvej 2 A
4840 Nørre alslev

Tid

Kl. 13:30 - 16:30

TILMELDINGSFRIST

26. oktober 2017

ARRANGØR

Socialpædagogerne Storstrøm

Hvad skal du være opmærksom på?

Oplæg af socialfaglig konsulent og underviser Wenche Svensson, der har erfaring fra praksis med en myndigheds- og socialpædagogisk vinkel.

Den 1. januar 2017 trådte den nye lov om voksenansvar i kraft og erstattede samtidig bekendtgørelsen om magtanvendelse over for børn og unge anbragt uden for hjemmet.

Formålet med det ændrede regelsæt var dels at tydeliggøre de eksisterende regler om magtanvendelse, dels en udvidet adgang til at anvende magt over for socialt udsatte og handicappede børn og unge.

Bemærk, at voksenansvarsloven ikke er gældende, når det drejer sig om børn og unge i aflastning. Her gælder loven om nødværge og nødret.

OBS: I tilfælde af så stor tilslutning, at det overgår vores lokales kapacitet, flyttes arrangementet til andre lokaler.

Læs hele invitationen herunder.