Artboard 1icon_burger icon_checkmark_red icon_checkmark icon_cross icon_down icon_download icon_edit icon_exclamationbox icon_eye icon_facebook icon_heart icon_home icon_house icon_lock icon_magnify icon_papers icon_prize icon_quote icon_site-switchericon_star icon_studerende icon_trio icon_twitter icon_up
Menu

2017

21

september

AFLYST Medlemsmøde - "Et menneskeligt netværk"

STED

Hotel Eyde
Mindegade 1
7400 Herning

Tid

Kl. 16:30 - 19:30

TILMELDINGSFRIST

14. september 2017

ARRANGØR

Socialpædagogerne Midt- og Vestjylland

"Et menneskeligt netværk"

Socialpædagogerne vil gerne påvirke udviklingen af velfærdssamfundet og være med til at skabe de bedst mulige livsvilkår for alle borgere.

Vi mener helt grundlæggende, at om man er udviklingshæmmet, udsat barn, psykisk syg eller hjemløs, så har man brug for at være "en del af det hele". Der er brug for oplevelsen og følelsen af at høre til og at andre mennesker har lyst til at være sammen med én. Der er brug for muligheden for at skabe netværk og relationer med andre end det professionelle personale, der yder omsorg og støtte i det daglige.

Som en del af den socialpædagogiske faglighed skal socialpædagoger, mere systematiseret, tænke netværksdannelse ind i det socialpædagogiske arbejde, og dermed facilitere og målrettet være med til at forme koblingen til deres pårørende, civilsamfundet, de frivillige, andre i samme situation og det faglige for de borgere, de arbejder med.

Olivia Stokholm, socialpædagog og ansat i Skive Kommune.

Olivia er på andet år ansat som trivselsagent i et treårigt projekt. Olivia vil fortælle om de overvejelser, dilemmaer og udfordringer hun har mødt i sit arbejde som trivselsagent med at skabe netværk for de borgere, hun møder i sit arbejde. Olivia vil også fortælle om de resultater, det har givet for borgerne og arbejdspladsen her to år inde i projektet.

Benny Andersen, forbundsformand i Socialpædagogerne.

Benny vil formidle Socialpædagogernes vision og holdning til borgerens ret til og behov for et menneskeligt netværk samt socialpædagogers rolle i dette arbejde. Benny sidder med i en Task Force under børne- og socialministeren, der skal komme med anbefalinger til en ny civilsamfundsstrategi. Et arbejde han er inviteret til at deltage i på baggrund af ministerens interesse for Socialpædagogernes synspunkter.

Efter de to oplæg vil der være debat med deltagelse af lokal kommunalpolitiker.