Artboard 1icon_burger icon_checkmark_red icon_checkmark icon_cross icon_down icon_download icon_edit icon_exclamationbox icon_eye icon_facebook icon_heart icon_home icon_house icon_lock icon_magnify icon_papers icon_prize icon_quote icon_site-switchericon_star icon_studerende icon_trio icon_twitter icon_up
Menu

2017

7

december

Medlemsmøde "Konflikter, sådan tackler du dem"

STED

Hotel Eyde
Mindegade 1
7400 Herning

Tid

Kl. 16:30 - 19:30

TILMELDINGSFRIST

30. november 2017

ARRANGØR

Socialpædagogerne Midt- og Vestjylland

”Konflikter, sådan tackler du dem”

Socialpædagoger udfører deres faglighed i relation til og med andre mennesker. Det kræver god kommunikation at navigere, når bølgerne går højt, i et konfliktfyldt farvand.

Borgere, pårørende, kollegaer - der er masser af relationer i dine omgivelser.

Hvordan påvirker din adfærd og kommunikation dine omgivelser?

Lars Mogensen vil på mødet give dig indsigt i konflikten og kommunikationens anatomi, så det bliver nemmere at kommunikere og løse konflikter. Dette gør han gennem et spændende, lærerigt og underholdende minikursus i effektiv kommunikation med dine omgivelser og en øjenåbner om konflikthåndtering, kommunikation, samarbejdet og det personlige ansvar.

 

Lars Mogensen (Billede kan hentes på dette link http://conflict.dk/presse/)

Lars er lærer og uddannet indenfor mentalisering, coaching, assertiv kommunikation og Imago.

Han har bl.a. arbejdet med udsatte unge. I 2006 stifter han ”Conflict”.

Lars holder oplæg, temadage og uddannelse indenfor konflikthåndtering og kommunikation. Han har udgivet bøgerne “Håndbog for hverdagens krigere” og “Konflikter - sådan tackler du dem”, og har skabt uddannelsen “Konfliktcoach”.