Artboard 1icon_burger icon_checkmark icon_checkmark_red icon_cross icon_down icon_download icon_edit icon_exclamationbox icon_eye icon_facebook icon_heart icon_home icon_house icon_lock icon_magnify icon_papers icon_prize icon_quote icon_star icon_studerende icon_trio icon_twitter icon_up
Menu

Nyt

Se seneste nyheder, ledige job og arrangementer – og fagbladet Socialpædagogen

Socialpædagogen

Socialpædagoger kan få en nøglerolle

Pædagogiske kompetencer kan være med til at give demente et bedre liv – for socialpædagoger ser hele mennesket og ikke bare sygdommen. Derfor vil fremtiden bringe flere socialpædagoger i spil i en tværfaglig demensindsats, vurderer flere centrale aktører.

Hjertet er jo ikke dement

Selvom demente mister hukommelsen, husker de stadig med hjertet og med kroppen. På plejecentret Esehuset fokuserer socialpædagoger på mennesket bag sygdommen – og bruger dans, musik og sang til at skabe relationer og øge den psykiske trivsel.

Alle har ret til et ligeværdigt liv

Det er i dag en kamp at sikre mennesker med udviklingshæmning gode og anstændige levevilkår, mener Anni Sørensen, der er LEVs nyvalgte formand. Men hun er klar til at kæmpe for deres rettigheder.

Hunden Tasi gør en forskel

En gang om måneden får beboerne i Orkideen på Botilbuddet Blomsterhusene i Gentofte besøg af den hvide schæferhund Tasi – og det skaber glæde, ro og stolthed.

Stolte socialpædagoger