Artboard 1icon_burger icon_checkmark icon_checkmark_red icon_cross icon_down icon_download icon_edit icon_exclamationbox icon_eye icon_facebook icon_heart icon_home icon_house icon_lock icon_magnify icon_papers icon_prize icon_quote icon_star icon_studerende icon_trio icon_twitter icon_up
Menu

Lederkonferencer

Socialpædagogerne holder årligt konference for vores ledere og mellemledere. I lige år afholdes konferencerne af de lokale ledersektioner, i ulige år holdes der en landsdækkende konference. I 2017 holdes konferencen den 28.-29. september i Odense.

Skal fremtidens leder være socialpædagog?

5.-6. november 2015 holdt vi lederkonference med temaet: Skal fremtidens leder være socialpædagog? Ja, det mener Socialpædagogerne!

Under hovedtemaet – Professionsfaglig ledelse – det nye sort? – satte lederkonferencen fokus på nødvendigheden af, at lederne af de socialpædagogiske tilbud har en professionsfaglig baggrund. Dels for at sikre og udvikle god kvalitet og høj faglighed i løsningen af tilbuddenes kerneopgaver. Og dels fordi vi ved, at faglighed og godt arbejdsmiljø går hånd i hånd.

På lederkonferencen kunne du blandt andre møde:

  • Mads Steffensen fra ’Mads og Monopolet’ som styrer åbningspaneldebatten
  • Søren Voxted, der er aktuel med en ny undersøgelse for Væksthus for ledelse om lederens rolle i den innovative praksis
  • Dorthe Pedersen, CBS, der taler om, hvad strategiske ledelsesudfordringer betyder for den professionsfaglige leder
  • Karen-Marie Lillelund med sit foredrag om kommunikation med humor som forløser

Hent materialer fra dagene:
Oplæg v/Søren Voxted
Oplæg v/Søren Braskov
Oplæg v/Dorthe Pedersen

Reportage fra konferencen

Læs folderen: Lederkonference 2015 (pdf)

Referat fra lederlandsmødet 5. november 2015 (pdf)