Artboard 1icon_burger icon_checkmark_red icon_checkmark icon_cross icon_down icon_download icon_edit icon_exclamationbox icon_eye icon_facebook icon_heart icon_home icon_house icon_lock icon_magnify icon_papers icon_prize icon_quote icon_site-switchericon_star icon_studerende icon_trio icon_twitter icon_up
Menu

Lederkonferencer

Socialpædagogerne holder årligt konference for vores ledere og mellemledere. OBS: Tilmelding til lederkonference 2017 er nu åben.

Lederkonference 28.-29. september i Odense

Styrke til at lede andre – proaktive på viden, aktive på faglighed

Temaet for Lederkonferencen 2017 bygger videre fra 2015-temaet om professionsfaglig ledelse samt kongressens temaer om styrke til at være noget for andre og socialpædagogerne i fremtiden.

I Socialpædagogerne tror vi på, at den socialpædagogiske indsats lykkes bedst, når den ledes med viden om den socialpædagogiske kernefaglighed. Men vi ved også, at vi vedblivende har brug for at udvikle ny viden og forske i, hvad der sker, når vores praksis virker, når vi skal være med helt fremme i løsningen af velfærdssamfundets kerneopgaver. Vi vil gerne være proaktive på vidensdagsordenen, og vi skal sikre, at socialpædagoger er rustet til at byde ind på nye jobarenaer. Det gør vi ved at have dygtige og kompetente ledere i front.

Læs mere og tilmeld dig her