Artboard 1icon_burger icon_checkmark_red icon_checkmark icon_cross icon_down icon_download icon_edit icon_exclamationbox icon_eye icon_facebook icon_heart icon_home icon_house icon_lock icon_magnify icon_papers icon_prize icon_quote icon_site-switchericon_star icon_studerende icon_trio icon_twitter icon_up
Menu

Kommunal- og regionsvalg 2017

Dit og alle danskeres kryds ved kommunal- og regionsvalget den 21. november har afgørende betydning for prioriteringen og indsatsen over for udsatte mennesker – det vil sige Socialpædagogernes arbejdsområder. Op til valget sætter Socialpædagogerne særligt fokus på, at indsatsen til mennesker med handicap er kernevelfærd, som skal styrkes og understøttes af den rette faglighed. I sidste ende er valget dit.

Handicapområdet er kernevelfærd

Habilitering

Der findes mennesker med handicap, der har brug for støtte hele livet. De skal støttes med habiliterende indsatser.

Civilsamfund

Civilsamfundet og inddragelsen af frivillige i det socialpædagogiske arbejde kan bidrage til at styrke den samlede faglige indsats på handicapområdet.

Konkurrenceudsættelse

Mennesker med handicap fortjener ikke at blive konkurrenceudsat.

Den socialpolitiske kandidattest

Test dig selv

Test dig selv på 20 socialpolitiske udsagn og se hvilke kandidater til kommunal- og regionsvalget, du er mest enig med. Find din kandidat på Kandidattest.dk

Læs mere om den socialpolitiske kandidattest i artiklen:
Test dig selv, før du sætter dit kryds

Kandidater: Handicap er kernevelfærd

Handicapområdet er lige så vigtig en del af dansk kernevelfærd som sundheds- og ældreområderne, mener godt 1.400 kommunalvalgskandidater. Det begejstrer handicaporganisation. Men handicappede har ikke samme bevågenhed, påpeger ekspert.
Læs mere