Artboard 1icon_burger icon_checkmark_red icon_checkmark icon_cross icon_down icon_download icon_edit icon_exclamationbox icon_eye icon_facebook icon_heart icon_home icon_house icon_lock icon_magnify icon_papers icon_prize icon_quote icon_site-switchericon_star icon_studerende icon_trio icon_twitter icon_up
Menu

Faglige selskaber og netværk

Socialpædagogerne har fire faglige selskaber. Der etablereres yderligere to nye selskaber. Medlemmer bliver automatisk medlem af selskabet. De faglige netværk udgår i takt med, at de faglige selskaber etableres.

Fagligt selskab om udsatte børn og unge
Se det faglige selskabs hjemmeside

Fagligt selskab om mennesker med sindslidelser
Se det faglige selskabs hjemmeside 

Fagligt selskab om voksne med fysiske og psykiske funktionsnedsættelser i boenheder
Se det faglige selskabs hjemmeside

Fagligt selskab om marginaliserede og udsatte
Se det faglige selskabs hjemmeside

Faglige selskaber

Socialpædagogerne har fire faglige selskaber, yderligere to er på vej:

  • Fagligt selskab om uddannelses-, beskæftigelses- og aktivitetstilbud (opstart ultimo 2017)
  • Fagligt selskab om mennesker med kognitive og kommunikative funktionsnedsættelser (opstart 2018)

Tanken med et fagligt selskab er at etablere et forum for et særligt interessefællesskab, hvor medlemmer, der arbejder inden for samme område, kan finde inspiration, faglig udvikling og sparring.

Selskaberne danner hver især en ramme for de specifikke faglige emner, metoder og problemstillinger, der gør sig gældende på et bestemt socialpædagogisk arbejdsområde.

Fagspecifikt fokus
De faglige selskaber afholder konferencer, webinarer og andre arrangementer med et fagspecifikt fokus. Og i selskabernes regi kan medlemmerne dele viden og erfaringer med de fagfæller på tværs af landet, som arbejder med samme område/målgruppe.

Medlemmer, som arbejder inden for selskabets område, bliver automatisk medlem af selskabet og inviteres til de aktiviteter, selskabet arrangerer.

Obs!

Faglige netværk overgår til faglige selskaber

Faglige netværk vil i 2017 og 2018 overgå til faglige selskaber. Det er derfor ikke længere muligt, at tilmelde sig de faglige netværk.