Artboard 1icon_burger icon_checkmark_red icon_checkmark icon_cross icon_down icon_download icon_edit icon_exclamationbox icon_eye icon_facebook icon_heart icon_home icon_house icon_lock icon_magnify icon_papers icon_prize icon_quote icon_site-switchericon_star icon_studerende icon_trio icon_twitter icon_up
Menu

Kursussporet

Kursussporet er Socialpædagogernes portal, der gør det muligt at søge i det enorme udbud af efter- og videreuddannelse. Der er tale om en vejviser, ikke en blåstempling.

Socialpædagogerne Kursusspor gør det muligt at finde rundt i det store udbud af både offentlige og private kurser og uddannelser.

På Kursussporet kan du lave en fritekstsøgning på fx "autisme", "stofmisbrug" eller "neuropædagogik" og få en oversigt over stort set alle de kurser, der bliver afholdt om emnet, i såvel offentligt som privat regi.

Efterfølgende kan du afgrænse din søgning, og fx få de kurser frem, der passer til en bestemt pris eller afholdes på et bestemt sted. 

Det er computeren, der søger på en helt masse hjemmesider og samler informationen i Kursussporet, så det er ikke 100 procent sikkert, at alt kommer med. Vi har ikke vurderet kursernes kvalitet. Men det er en service for medlemmerne, da det tidligere har været meget svært at skaffe et overblik over de kurser, der udbydes.

Kursussporet er et supplement til Undervisningsministeriets "Uddannelsesguiden", der kun kan bruges til at søge efter uddannelse inden for det offentlige system.