Artboard 1icon_burger icon_checkmark icon_checkmark_red icon_cross icon_down icon_download icon_edit icon_exclamationbox icon_eye icon_facebook icon_heart icon_home icon_house icon_lock icon_magnify icon_papers icon_prize icon_quote icon_star icon_studerende icon_trio icon_twitter icon_up
Menu

Forlængelse af dagpengeretten

Du kan forlænge din dagpengeret, hvis du har haft lønarbejde efter du fik ret til dagpenge. Læs mere om betingelserne neden for.

Forlængelse af dagpengeretten

Hvis du opbruger din dagpengeret den 2. januar 2017 eller senere, har du måske mulighed for at forlænge din dagpengeret.

Du kan forlænge din dagpengeret, hvis du har haft lønarbejde, siden du fik ret til dagpenge.

1 times lønarbejde giver 2 timers dagpenge. De 2 timer skal bruges inden for en referenceperiode på 3 timer. I perioden frem til og med den 30. juni 2017 skal de ekstra dagpengetimer omregnes til uger.

Du kan forlænge din dagpengeret i op til 52 uger inden for 78 uger.

Det er dit valg
Det er din beslutning, om du ønsker at veksle dine løntimer til en forlænget dagpengeret. Det er også dit valg, hvor mange af dine løntimer, du ønsker at bruge til forlængelse af dagpengeretten. Du har stadig muligheden for at optjene en ny dagpengeret, når du har haft 1.924 løntimer. Når timerne er brugt til forlængelse, kan de ikke bruges til et optjene en ny dagpengeret.

Kontakt os, hvis du er i tvivl om, hvad det betyder for din situation.

Hvad skal du gøre?
Din dagpengeret vil ikke automatisk blive forlænget, selvom den er ophørt. Hvis din dagpengeret er ophørt efter 2. januar 2017, og du ønsker at forlænge, skal du derfor kontakte os. Vi skriver til dig om mulighederne i god tid inden, du når at opbruge din 2-årige dagpengeret.

Du kan skrive til os på dagpenge@sl.dk eller ringe til os på 7248 6010.